Kako do nas?

Adresa škole: Ženska opća gimnazija Družbe sestara milosrdnica s pravom javnosti, Gundulićeva 10, 10000 Zagreb

Telefon: 01/4830-248

Telefax: 01/4875-941

e-mail: zog@skole.t-com.hrPogledajte kako do nas na interaktivnoj kartiDolazite nam u goste, a ne snalazite se u Zagrebu?

Dragi naši gosti!

Najlakši način da nađete našu školu je da joj priđete s Trga bana Jelačića koji je središnji trg u gradu i od kojeg do nas imate nekih pet do deset minuta hoda.

Ako ste došli na autobusni kolodvor do Trga će vas voziti tramvaj br. 6, a ako ste došli na željeznički kolodvor (Glavni kolodvor) onda tramvaj broj 6 ili broj 13.

U oba slučaja, da biste krenuli u pravom smjeru, morate po izlasku s kolodvora prijeći na drugu stranu pruge i ući u tramvaj koji gledajući s kolodvora ide na lijevo, a dolazi s desna.

Ako se dogodi da se iz bilo kojeg razloga – bilo pri dolasku bilo pri boravku u Zagrebu ipak izgubite ili budete imali bilo kakvih drugih problema nazovite (01) 4830 248 pa ćemo zajedno rješavati vaš slučaj…

A ako kojim slučajem dolazite autom, a ne snalazite se u Zagrebu…. e, onda najbolje da nazovete na ovaj na broj škole pa ćemo se dogovoriti kako ćemo vas “privesti”…

Želimo Vam sretan put i ugodan boravak u Zagrebu!